Site logo

ARTPLEIN - SPUI AMSTERDAM

Stichting Amsterdam International Artists

Jan 2015Nancy Groenteman exposeert in Het Weefhuis

Onder de titel KUNSTGREEP exposeert Nancy Groenteman op 7 en 8 February, samen met nog 6 beeldende kunstenaars in het Weefhuis, Zaandijk. De toegang is gratis.

edgeArtplein-Spui News

Welkom op deze nieuwspagina van Artplein - Spui, Amsterdam.

Zoals u kunt zien hebben we deze winter niet stilgezeten, de gehele site van onze kunstmarkt is een nieuw jasje gestoken.
Allereerst wil ik op deze plaats Karmela Faktor bedanken voor het vele werk dat zij hierin heeft gestoken, haar kennis van zaken en oog voor detail hebben deze site gemaakt tot een visitekaartje voor Artplein - Spui.
We hopen dat de site zal uitnodigen tot - of een aanvulling zal zijn op - een bezoek aan onze kunstmarkt.
 
Op deze nieuwspagina van Artplein - Spui willen we u op de hoogte houden van alle actuele wetenswaardigheden rondom de kunstmarkt.
Ook zult u hier informatie aantreffen over exposities en andere projecten waar de kunstenaars naast hun aanwezigheid op de markt mee bezig zijn. Er is ruimte voor een anekdote, een pakkende foto, een bijzonder bericht van een bezoeker en meer van dat soort zaken. Kortom een plek om regelmatig terug te keren en iets nieuws te ontdekken.
 
Wij kunnen dit jaar niet beginnen zonder te gedenken. Eind vorig jaar hebben wij, totaal onverwacht, afscheid moeten nemen van onze dierbare collega en bijzondere kunstenaar
Gerard Carbo, één van de drijvende krachten achter Artplein - Spui. Niet alleen wij, maar ook vele van onze vaste bezoekers zullen hem missen, zijn aandacht, zijn warmte, zijn humor, de gesprekken en zijn eindeloze zeezichten.
 
Maar natuurlijk verheugen wij ons ook op het nieuwe seizoen, zondag 1 maart zijn de eerste kunstenaars weer aanwezig op het Spui. Wij verheugen ons er op om elkaar weer te zien, bij te praten en nieuw werk te zien. Maar bovenal hebben wij er zin in u weer te begroeten en er een mooi kunstzinnig jaar van te maken.
 
Katja Berkenbosch - namens Artplein - Spui
 
p.s.
Zoals we al noemden, deze website is nieuw, mocht u onverhoopt een onregelmatigheid aantreffen die onze aandacht verdient, dan horen wij dat graag.Rebecca van Wierst exposeert in Vienna

Van 11-25 Septeber 2015 exposeert Rebecca van Wierst in Galerie Merikon, Palais Esterházy, Wallnerstrasse 4 Hof 2 1010 Vienna, Oostenrijk www.merikon.at
© 2016-2017 Artplein-Spui © Website created by Karmela Faktor Contact